1 oktober 2020

Op De Pedalen

“Op de Pedalen Gecanceld “

We gaan weer fietsen!  Vanaf oktober gaan we op de dinsdagmiddag weer op pad, samen met “kersverse” begeleiders. Het zijn fietsers met ervaring, want zij staan geregeld op de pedalen en kennen daardoor ook mooie routes in de regio.

Onze “kersverse” begeleiders zijn:

• Jo van Gemert
  • Peter Borghs
  • Wim Nabuurs (Rondweg)
  • Jan Lamers (reserve)

Wij als bestuur hebben hen gevraagd om als nieuwe begeleiders, onze fietsers met hun ervaringen te laten kennismaken. Ze zijn enthousiast en ze staan in de komende (winter)maanden om beurten om de veertien dagen in de startblokken op het plein bij de Pit, om met fietsliefhebbers van onze vereniging de regio in te trekken. De tochten zullen variëren van 25 -30 tot 35 km en de ervaring zal leren wat prettige afstanden zijn. De pauzeplekken zijn voorlopig moeilijk in te plannen door coronaregels in de horeca. Voorlopig fietsen we de route aan een stuk en sluiten we af in de Pit  met een praatje over de tocht en met koffie/thee voor wie wil.

Hier is ook zeker een woord van dank op zijn plaats aan Rinus Keijsers en Harrie van der

Zanden die jaren het fietsen bij onze vereniging hebben begeleid.

De nieuwe begeleiders wensen we succes en samen met de fietsers fijne en gezellige tochten.

“Op de Pedalen”

Dinsdag 6 oktober vertrekken we onder begeleiding om 13.30 uur  vanaf het plein bij de Pit. Fiets je ook graag eens mee? Laat je verrassen en stap mee op de pedalen, want samen maakt het gezellig.

Het fietsrooster met de begeleiders, staat op de website en komt ook terug in de Nieuwsbrief en de INFO van KBO-Overloon.

Let op! Als de klok wordt verzet naar de wintertijd, dan vertrekken we vanaf dinsdag

27 oktober een half uur eerder, dus om 13.00 uur.

Volg voor recent nieuws over het fietsen onze website:

www.KBO-Overloon.nl

Voor vragen kun je terecht bij het bestuur. Contactpersoon Henk Weerts.