1 oktober 2020

Rabo Clubsupport

Steun KBO-Overloon financieel met Rabo ClubSupport

Om onze activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig en vragen wij vaak een kleine bijdrage van de deelnemers. De bijdrage willen wij zo laag mogelijk houden, zodat iedereen deel kan nemen.

Met Rabo clubsupport investeert de Rabobank in de lokale leefomgeving, om al die verenigingen en clubs sterker te maken. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven, om zo de leefomgeving leefbaarder, aangenamer en eerlijker voor iedereen te maken.

Ben je lid van de Rabobank dan kun je jouw vereniging financieel ondersteunen door je stem uit te brengen op Rabo clubsupport. Met jouw stem bepaal jij mede waar het geld aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving. Vanaf 5 oktober tot 25 oktober 2020 kun je als Rabobank-lid je stem uitbrengen op je favoriete vereniging. Met de code die je ontvangt kun je vijf stemmen uitbrengen op een vereniging of stichting, waarvan er maximaal twee op dezelfde stichting of vereniging mogen zijn. Elke stem is namelijk geld waard. Vorig jaar heeft deze actie ons ruim Euro 1.200,00 opgebracht door uw stemmen.

Hiermee worden, door ons als bestuur samen met de leden, weer passende en vernieuwende invullingen gezocht  voor ONTMOETING , ACTIVITEITEN en VOORLICHTING, om te voorkomen dat eenzaamheid toeslaat en senioren in een isolement terecht komen.

Mogen we ook dit jaar weer op uw stem rekenen? Onze dank!