15 april 2021

E-Fiets Infodagen

Fietsinformatiedagen “Doortrappen” uitgesteld

De fietsinformatiedagen “Doortrappen”, welke eind mei en begin juni zouden plaatsvinden, zijn verschoven naar eind augustus en begin september. De animo voor deze dagen is groot. In Beugen is het maximale aantal inschrijvingen bereikt. Voor de overige plaatsen zijn nog enkele plaatsen vrij.

De dagen zijn bedoeld voor 55-plussers en worden nu georganiseerd in Beugen op 27 augustus, Sambeek op 3 september, Smakt op 17 september en Overloon op donderdag 9 september. Ook niet leden van KBO Overloon zijn op deze dag van harte welkom.

Er is ruimte voor 40 personen. Naast een leerzame presentatie worden  de voor- en de nadelen van de elektrisch fiets besproken en worden praktische tips gegeven. Ook wordt aandacht besteed aan het voorkomen van valpartijen en ongelukken. Onder begeleiding van een beweegcoach worden enkele reactie- en balanstesten uitgevoerd. De lunch wordt verzorgd. De dag sluit af met een korte fietstocht uitgezet door de fietsgroep van KBO Overloon.

Aanvang 9.45 uur. Eindtijd: 15.30 uur.

Voor deelname wordt een kleine vergoeding van €5,00 gevraagd per persoon, welk bedrag op de dag zelf betaald kan worden. U kunt zich aanmelden op www.e-biketraining.nl. Klik daar op “naar aanmelding” en vervolgens op de naam van de kern waar u zich wilt aanmelden. Uiteraard worden de RIVM maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in acht genomen. Degenen die zich al eerder aangemeld hebben blijven op de lijst staan en hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Het bestuur van KBO Overloon hoopt dat we op donderdag 9 september in De Pit weer vele leden en niet leden kunnen ontmoeten.

Poster E-fietsinfodagen Boxmeer 1e blad

Wervingsflyer E-fietsinformatiedag gemeente Boxmeer

Zijn er vragen, bel, app of mail mij dan zal ik proberen de vragen te beantwoorden.

Bedankt voor de hulp en interesse

Met vriendelijke groet,

Henk Roeffen