27 september 2021

Rabo Clubsupport 2021

Zoek op: K.B.O. Afdeling Overloon;

Ook dit jaar houdt de Rabobank haar jaarlijkse Rabobank Clubsupport Aktie. De Rabobank is anders dan andere banken. Zij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En in plaats van dividend uit te betalen aan aandeelhouders, investeren zij een deel van de winst terug in de maatschappij. Dit doen zij onder meer door clubs en verenigingen financieel te ondersteunen. Door als club of als vereniging deel te nemen aan de Rabobank Clubsupport Aktie, sponsort de Rabobank vele lokale verenigingen en clubs. Om te kunnen stemmen, dien je wel lid te zijn van de Rabobank. Elk lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen op verenigingen of clubs die hij/zij wil steunen. Je mag maximaal 2 stemmen op 1 vereniging of club uitbrengen. Je kunt stemmen via de app of als je ingelogd bent via de website van de Rabobank.

Je kunt stemmen vanaf 4 oktober 2021 en de stemming loopt tot 24 oktober. Jaarlijks brengt dit een leuk bedrag op voor onze vereniging. En elke financiële ondersteuning is zeer welkom. Wij roepen onze leden, die lid zijn bij de Rabobank, op om vanaf 4 oktober 2021 te gaan stemmen op onze vereniging. Mocht je lid zijn van de Rabobank en je weet niet hoe je moet stemmen, dan kun je hulp vragen bij een van de bestuursleden van KBO Afdeling Overloon.