2024 verkeerskennis opfrissen

Verkeerskennis opfrissen

Cursus van 2 dagen: 27 februari en 5 maart 2024

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de VVN Opfriscursus Auto van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van Welzijn Ouderen Boxmeer en de lokale seniorenvereniging organiseren we een VVN Opfriscursussen Auto voor de ervaren automobilist.

Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

De 2-daagse cursus wordt gegeven op:

Dinsdag 27 februari en 5 maart 2024, tijdstip 09.30 – 11.30 uur in Rijkevoort.

Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse cursus verwacht.

 

Ben je boven de 50, een ervaren verkeersdeelnemer en inwoner van regio Boxmeer én is dit iets voor jou?

Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via onderstaande link of bel tijdens kantooruren met 088-5248850.

vvn.nl/opfriscursuslandvancuijk

 

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn mag je de aanmelding per mail sturen naar steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. ‘VVN Opfriscursus Auto Rijkevoort’. Vermeld in de mail je NAW gegevens en telefoonnummer.

 

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een uitnodiging met de locatiegegevens.

VVN